Interijer ``Lenjo`` d.o.o. Brčko distrikt BiH


Firma d.o.o. “Lenjo” se nalazi u Brčko distriktu i posjeduje proizvodni pogon sa mašinama za obradu drveta, pločastog materijala, iverice, medijapana. U proizvodnom pogonu , površine 3000m2, takođe nalaze mašine za obradu metala i proizvodnju aluminijumske i pvc stolarije. Glavna djelatnost firme je proizvodnja enterijera i namještaja od masive i pločastih materijala. Specijalizovani smo za proizvodnju ulaznih i sobnih vrata od masive i pločastog materijala.

Akcenat našeg poslovanja je na proizvodnji i montaži namještaja za hotele, bolnice i dijalizne centre, robne kuće, tržne centare, stambene zgrade, salone automobila, banke, benzinske pumpe, šalter sale,kao i mnoge druge,javne, poslovne i privatne objekte. Radove izvodimo na području cijele bivše Jugoslavije, Italije, Njemačke,Svajcarske,Spanije . Bez obzira na ogromna iskustva i postojeću opremu i mašine razvijamo i ulažemo u novu tehnologiju, opremu i ljudske potencijale, prateće inovacije u pogledu načina rada i materijala koji se pojavljuju na domaćem i inostranom tržištu.

D.o.o. „Lenjo“ bavi se proizvodnjom enterijera za opremanje privatnih, poslovnih i javnih objekata. Uz stalnu saradnju sa kupcima doprinosimo postizanju najuspešnijih rešenja.Posebnu prednost u našem poslovanju predstavlja mogućnost naručivanja “po meri i želji kupca”, što podrazumeva realizaciju posebnih želja kupaca u smislu izbora boje, dimenzija i dizajna. Ispunjavanju želja kupcima doprinosi i mogućnost 3D prikaza, slika ili video, projektovanog nameštaja ili enterijera.

Na ovaj način još pre nego započne izrada nameštaja ili uređenje enterijera, kupci mogu da se upoznaju sa budućim izgledom svog stana, lokala, kancelarije… Velikim izborom kvalitetnih materijala, prikazanim referencama koje dokazuju dugogodišnje iskustvo smo uvjereni da smo idealno rešenje za sve vaše potreb

Zadovoljni klijenti